torsdag 11 juni 2009

Ny favorit=)

Imorgon är det äntligen dags för skolavslutning!! Både barnen och jag längtar, ska bli så gott. Inga läxor, inget tjat om gympapåsar som ska packas, bara en härlig sommar i sikte=)
Några sovmorgnar blir det inte de två första veckorna för då ska Maja gå på c4-lägret, men sen har vi inga tider att passa dem dagarna jag är ledig.

Nu har vi på allvar tagit tag i vår renovering på framsidan. Igår var där en kille som ska sätta upp en garageport, även nya dörrar ska vi handla från honom. Tror att vi har bestämt oss för dessa (bild lånad från bordorren.se) Idag har en kille från Wallgårds varit här. Vi har vinröda markiser på fram och baksidan som ska bytas ut. Vi ska istället ha grå markiser. När han var där frågade Tobbe hur mycket en stor markis skulle kosta,vi har nämligen en stor terass på baksidan och där skulle vi behöva en sådan. Det avgörande i allt detta är såklart priset, men visst skulle det bli snyggt. Vi ska även bygga ett stort altandäck på framsidan, visar bilder på detta när det är klart. Nu ser vår framsida bedrövlig ut, men ska nog passa på att ta några bilder nu så att man kan jämföra med det nya.

Nu till min nya favorit, denna låten är såååååå bra. Lyssna och njut!!!


Ha en härlig dag//Jenny

4 kommentarer:

Marina sa...

Före o efter bilder är alltid kul så det tycker jag du ska ta.
Här tycker vi också att det ska bli skönt med sommarlov. De tär så skönt att inte ha en massa måsten o tider. Visst, en del måste o tider är de tju ändå med träningar o sånt men stor skillnad ändå.

Ha det bra!

Millan sa...

Finns det nån som inte längtar till sommarlov??
Ska bli så skönt!
Kram och sov gott!

Ann-Sofie sa...

Visst är det härligt med sommarlov!
Vi bytte dörrar & markiser förra året när vi målade om huset, precis likadana dörrar fast vita och Mörkgrå markiser från Wallgårds. Blev hur bra som helst.
Kul att fixa till lite.
Ha en skön helg, kram

Ann-Sofie sa...

Hej
Dörrarna köpte vi på Woodys, ute vid Sko-Dej.
Kram