söndag 12 juli 2009

Snart semester!!

Sista natten, sen är det äntligen semester. Ska bli så skönt, med dagar som inte är uppbokade, sovmorgnar och "baratadagensomdenkommer" tänk.

Idag har jag röjt i barnens garderober, mycket kläder som åkte väck. Bestämde mig för att aldrig köpa några kläder till tjejerna om de inte själva är med. Så tråkigt att inte kunna bestämma vad de ska ha på sig, det värsta är att nu har lilleman börjat med samma idéer. Kan ju tycka att han är lite liten för att kunna avgöra vad som är snyggt och inte snyggt. För det är precis det han gör, plockar jag fram kläder så säger han, den tröjan vill inte jag ha den är inte snygg. Ja, ja det är väl bara att gilla läget, finns väl större problem.

Idag har Tobbe haft bra hjälp av Maja, Antonia, Clara och Nellie, de har hjälpt honom att måla. De har varit superduktiga, så nu behöver han bara gå över det en gång och göra "finliret". Bilder kommer, och förhoppningsvis kommer killarna imorgon och börjar snickra på däcket. Dörrar är också beställda, men det var 6-8 veckors leveranstid. Sånt tycker inte jag om, har jag väl bestämt mig vill jag ha det på en gång.

Imorgon tänkte vi ta en tur till stan, jag behöver nya walkingskor, får skoskav av mina gamla. Kanske blir det en tur på sommarrean, får väl se vad vi hinner med. På tisdag tänkte jag köra hit, för att köpa jordgubbar och koka egen marmelad. Så gott!!

Ha det så gott//Jenny

3 kommentarer:

Millan sa...

Jo jo varför ska du välja Måns kläder när han kan välja själv....;D envis kille det där men eftersom han alltid är snygg så måste det betyda att han har god smak.

Ha det bra den sista natten på jobbet så hörs vi!
Kram

Marina sa...

Han lär väl av sina systrar kan jag tro, att kläder kan vara snygga och inte snygga alltså.
Körde förbi ert två gånger i går och ni jobbar på ser jag.
Nu ska jag snart åka till Åhus för att vara funktionär på beachhandbollen så jag har klart vad jag ska roa mig med idag, i alla fall fram till kl 18. Sen spelar Oscar i två dagar så vi lär kunna stället sen. Men det är jätteroligt att vara där, i alla fall om de titne regnar.

Så skönt för dig att ha semester nu!

Fia sa...

fr.o.m att mina tjejer fyllde 2 så var jag ur leken när det gällde att bestämma kläder. ibland gick de som pippi långstrump men det var bara att dra på mungiporna och säga; vad fin du är gumman.
man ska nog bara vara glad att de utvecklar sin egen smak och ibland tar de faktiskt åt sig av ett och annat tips.
tycker det är hemskt när vissa tvingar sina barn att ha på sig kläder de inte vill ha bara för att de ska se fina ut. det finns så många föräldrar som vill förverkliga sig själva i sina barn. vi ska vara glada att vi har självständiga barn med en egen mening.
och tack så jättemycket för de fina kläderna! alicia är galen i alla hello kittysaker. =)