söndag 14 september 2008

Lugn Helg!!

En lugn helg som har bestått av tre fotbollsmatcher.
Majas lag vann med 7-1, av dessa 7 mål stod Maja för fem. Väldigt nöjd efter denna insats!!!! Tobbes lag vann faktiskt också, tillhör inte vanligheterna, men är ett måste om de ska klara hänga sig kvar i serien. Däremot Claras lag förlorade med ca 15-1(tappade räkningen), men inget som bekom de 6 spelare som tappert och med ett leende på läpparna kämpade allt vad de var värda.

Igår kväll var vi bortbjudna till godavänner på god mat och trevligt sällskap.De hade bränt en CD-skiva till oss med bilder från min möhippa och från bröllopet, lovar att lägga in några en annan dag!!!

Idag åkte vi till Bromölla Möbelaffär för att kolla på ny soffa. Har diskuterat fram och tillbaka om vi ska ha tyg eller skinn. HELST vill jag ha tyg, men mest praktiskt hade varit med en skinnsoffa.
Iallafall fastnade vi för en i tyg, men säljaren var osäker på om den fanns, många som hade beställt en sådan i helgen, så vi får hålla tummarna tills imorgon då säljaren kommer att ringa besked.Så här såg den ut:

(bild soffa Oregon)

Nu väntar soffan en stund, sen är det god natt!!!

3 kommentarer:

Millan sa...

Soffan var snygg, blir nog bra där i utbygget (eller kallar ni det TVrummet nu?)

Marina sa...

Vi har precis samma funderingar här - tyg eller skinn. Vi har ju hund och hur ser det ut när hon gått förbi soffan = strukit pälsen emot några gånger??? Vi kan nog städa ihjäl oss då. Hon får itne ligga i soffan men ligger gärna nedanför och eftersom hon är ganska hög så drar hon ju sidan längs med soffan när hon går förbi. Ja, vi får se hur det blir.
Skönt med glada förlorare i fotbollen. Var spelar mannen din?

Linda -Galleri Palla sa...

Skitsnygg!!! Go for it, säger jag :)